Impact teribil. Trei oameni au murit într-un accident între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu

Un accident înfiorător a avut loc astăzi în județul Constanța.
Trei oameni și-au pierdut viața în urma coliziunii frontale între un autoturism și un microbuz de marfă.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, tragedia s-a produs între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.
Primele cercetări ale polițiștilor arată că șoferul autoutilitarei ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr, de 27 de ani, din Năvodari.
După impactul violent a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea victimelor din autovehiculele transformate într-un morman de fiare.
Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru șoferul din Năvodari și o tânără, în vârstă de 25 de ani, pasageră în mașină. Cei doi au fost declarați decedați.
Și șoferul autoutilitarei, de 63 de ani, se afla în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a murit la scurt timp.
O a patra persoană implicată în accident a fost transportată în stare foarte gravă la spital.
Circulația rutieră în zonă a fost blocată mai mult timp, pompierii intervenind și pentru neutralizarea scurgerilor de combustibil de pe carosabil.

Cele mai Accesate Articole