Black Friday se apropie

Black Friday 2017, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate în fiecare an, atât de magazine cât și de cumpărători. Anul acesta, Black Friday 2017 România se organizează în data de 17 noiembrie.

17 noiembrie este cea mai așteptată zi pentru împătimiții cumpărăturilor online și nu numai. Noaptea neagră a reducerilor vine cu oferte care mai de care mai tentante pentru români.
Reduceri substanțiale vor fi aplicate unei game variate de produse: de la electrocasnice, produse pentru copii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice, mobilă până la produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse şi accesorii pentru maşină.
Anul trecut, de Black Friday, s-au vândut produse în valoare totală de 301,3 mili­oane de lei. În 2017, aşteptările sunt mult mai mari, şi nu vor lipsi nici produsele de lux, care au creat isterie în trecut.
Conceptul Black Friday a apărut în România în 2011, la inițiativa eMAG. Acesta a fost împrumutat de la americani și este considerat ocazia ideală de a face cumpărături înainte de Crăciun. Dacă în primii ani ofertele vizau doar zona de IT și electronice, acum produsele din orice doemniu beneficiază de reduceri semnificative.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole