PNL depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului PSD

Incepand de astazi, membrii Partidului National Liberal au inceput negocierile cu toti membrii parlamentului, pentru a-i sustine in demersul lor de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului.  Evident, de la negocieri au fost exclusi membrii PSD. 

Partidul National Liberal a hotărât, la reuniunea Biroului Executiv, împreună cu grupurile parlamentare, în unanimitate, depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD – Dragnea – Tudose.

„Motivul acestei actiuni este Ordonanţa care a răvăşit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică a României, care creează un haos în toate domeniile, care reprezintă un atac împotriva mediului de afaceri şi angajaţilor, atât din sectorul privat, cât şi din sectorul public, alături de înrăutăţirea dramatică a tuturor indicatorilor economici, stau la baza acestei decizii”, a spus Ludovic Orban, la Parlament.

Desi matematic, motiunea de cenzura nu are nici o sansa de reusita, momentul ales este unul propice, in sensul in care, de ieri, presedintele PSD Liviu Dragnea, are un nou dosar in cercetare la DNA. Toate acestea, dar si manifestarile anti PSD, puse in scena in ultimele zile, sunt menite sa puna in dificultate si sub semnul intrebarii suprematia partidului de guvernamant.
Redactor: Ramona Caba

Cele mai Accesate Articole