O tânără mamă, grav bolnavă, are nevoie de ajutor. Acțiune caritabilă la Năvodari

La Năvodari va avea loc săptămâna viitoare un eveniment caritabil pentru o tânără mamă care are nevoie de sprijinul semenilor pentru a putea spera să se facă bine, după ce a descoperit că suferă de o boală rară.
Acțiunea se va desfășura pe 29 noiembrie, la Cantina de Ajutor Social din localitate, aflată pe strada Sănătății nr. 3.
Oamenii cu suflet care vor să ajute la salvarea Cristinei Amegică, al cărei tratament este costisitor, pot dona bani în cadrul evenimentului, dar și direct în contul deschis de beneficiar la Banca Transilvania
IBAN: RO56BTRL01401201A37269XX
Primăria Năvodari anunță că la această acțiune caritabilă vor fi prezenți artiști precum Rodica Nicoleta Stoian, Damian Diana, Danny Mazo, George Călin, Grupul Vocal de Muzică Populară de la Școala „Grigore Moisil”- condus de Vasilica Mitu,  Luana Florea și Mady Suditu de la Academia de muzică Mihai Trăistariu.
Evenimentul va fi prezentat de Liliana Cazan.
Vor fi prezenți și primarul Florin Chelaru, reprezentanți ai Consiliului Local, Instituții de învățământ și societăți comerciale, fiind așteptați și locuitorii din Năvodari care vor să ajute tânăra mamă.
Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/o-tanara-mama-grav-bolnava-are-nevoie-de-ajutor-actiune-caritabila-la-navodari/
Articolul O tânără mamă, grav bolnavă, are nevoie de ajutor. Acțiune caritabilă la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole