Magazin POK în Năvodari

Vesti bune pentru gospodine, in Ajun de Sarbatori! În Năvodari, s-a deschis un  nou concept  de magazin, cu produse de uz casnic, primul de acest gen din Dobrogea.

Firma S.C. DAXI CLEANING, este o firmă care se află de mult pe piața românească de profil. Cu multa experiență in spate si după ce a testat o gama variata de produse profesionale pentru curățenie, a hotărât să împărtășească această experiență. Astfel s-a născut ideea magazinelor de desfacere, unde produsele de la raft sunt de cea mai bună calitate, la prețul corect, așa cum spune chiar managerul proiectului POK. De ce POK? Pentru că sloganul conceptului este: PREȚURI, PRODUSE, PARTENERI OK! Un lucru important de știut este faptul că 90% din produsele comercializate aici, au pret de producător.
Magazinul din Năvodari, este primul din Dobrogea de acest fel. În oferta magazinului se regăsesc și promoții  punctate prin expresia Prețuri Poknite.
Magazinul POK din Năvodari, este un punct comercial pentru toată familia, pentru nevoile casnice de zi cu zi, ale fiecăruia.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/magazin-pok-in-navodari/
Articolul Magazin POK în Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole