Video. Sistem de iluminat public la intersecția A4 cu DN39, în zona Lazu

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere aduce vești bune pentru șoferi.
Potrivit CNAIR, a fost pus în funcțiune sistemul de iluminat public la nodul rutier de la intersecția A4 cu DN39, în județul Constanța.
Compania menționează că acest lucru a fost posibil doar după ce  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a cerut în mod repetat Asocierii FCC Construccion Astaldi SpA, constructor în cadrul proiectului CNAIR SA «Proiectare și Execuție a Variantei de Ocolire a Municipiului Constanța», să respecte prevederile.
DRDP Constanța menționează că, de acum, circulația rutieră în zonă se poate desfășura în condiții de siguranță pe timpul nopții.
De-a lungul vremii, în zona respectivă s-au produs numeroase accidente rutiere.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sistem de iluminat public, județul Constanța.
Sistemul de iluminat public la nodul rutier de la intersecția A4 cu DN39, în județul Constanța, a fost pus astăzi în funcțiune. Acest lucru a fost posibil însa doar după ce DRDP Constanța a fost nevoită să ceară în mod repetat Asocierii FCC Construccion – Astaldi SpA, să respecte prevederile contractuale.#cnair #lucrari
Posted by Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere on 5 Decembrie 2017

Sursa: CNAIR

Cele mai Accesate Articole