Moș Nicolae a venit la Centrul de zi din Năvodari

Sfântul Nicolae este cunoscut ca ocrotitorul copiilor.  Moș Nicolae nu i-a uitat nici pe copiii de la Centrul de Zi din Năvodari. Aceștia au avut parte de o surpriză, menită să le îndulcească ziua.

Noaptea de 5 spre 6 decembrie este așteptată cu sufletul la gură de către copii, deoarece Moș Nicolae îi vizitează pe cei mici, lăsându-le daruri în ghetuțe. Moșul Nicolae nu i-a uitat pe copiii de la Centrul de Zi din Năvodari. Pe mesele de lucru ale celor mici, Moșul a lăsat dulciuri, însoțite de urări.
De ziua Sfântului Nicolae, cunoscut ca “Făcătorul de minuni”, copiii de la Centrul de Zi, au mers la biserica din Năvodari care îi poartă numele. Copiii din ciclul gimnazial s-au arătat extrem de încântați de vizita făcută la biserică, spunând că în timpul slujbei s-au simțit “liberi” și “relaxați”, exprimându-și dorința de a repeta această vizită.
Centrul acordă servicii sociale de zi, copiilor aflați în dificultate, având ca scop dezvoltarea de programe socio-educative adecvate nevoilor, în vederea creșterii calității vieții copiilor.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole