Surpriză pentru 35 de micuţi greu încercaţi de viaţă

Zâne, spiriduşi, colinde şi muzică de toate genurile, prăjituri şi produse handmade, un brad frumos împodobit şi o sumedenie de daruri, cu asta au fost întâmpinaţi, la Mangalia, 35 de micuţi aflaţi în situaţii sociale sau de sănătate extrem de precare. 

Casa de Cultură din localitate a găzduit, astăzi, cea de a doua ediţie a spectacolului umanitar „Aducem bucurie în sufletul copiilor”, în cadrul căruia au urcat pe scenă, pentru micuţii greu încercaţi, nume sonore ale muzicii dobrogene: Liliana Cornilă, Rodica Nicoleta Stoian, Claudia Andas, Roxana Cozma, Ana Maria Telefca, Claudia Dumitru.
Gazda spectacolului, Cristina Matei-Stănescu, a fost, totodată, şi una dintre zânele lui Moş Crăciun.
Potrivit organizatorilor, cea de a doua ediţie a spectacolului umanitar a fost mult mai reuşită decât cea de anul trecut, iar zâmbetul adus pe buzele unor copii la care, cel mai probabil, Moşul nu ar fi ajuns anul acesta a fost răsplata cea mai mare pentru voluntari.
În cadrul evenimentului au fost oferite şi diplome de merit unor personalităţi ale Mangaliei.
În foaierul Casei de Cultură, vizitatorii au putut cumpăra, pe tot parcursul spectacolului, dulciuri şi obiecte handmade. O parte din banii proveniti din vânzarea acestor produse vor fi donaţi cazurilor umanitare de care se ocupă asociaţia.
Redactor: Mihaela Dubei-Marin

Cele mai Accesate Articole