Jandarmeria face angajări

Posturi vacante la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa. Dacă dorești să faci parte din compartimentul marketing sau financiar te poți înscrie la concurs până pe 12 ianuarie.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează concurs în vederea încadrării directe din sursă externă, a următoarelor posturi vacante:

1. Ofiţer specialist II la Serviciul Logistic – Compartimentul Marketing şi Achiziţii;
2. Subofiţer administrativ principal la Serviciul Financiar;
Data limită până la care candidații pot depune personal cererea de înscriere pentru examen/concurs la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța este 12.01.2018, ora 16.00.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 08:00 – 16:00. Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile de participare la concurs, datele depunerii documentelor si a susţinerii probelor de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate pe site-ul instituţiei, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro , secţiunea Cariere.
Redactor: Cătălin Huțu

Cele mai Accesate Articole