Cea mai furată carte în 2017

O librărie importantă din România a dezvăluit care au fost cele mai furate cărți în anul 2017. Volumul „444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara” a ocupat primul loc în clasament, urmată de „Întoarcere în secolul 21”, de Ioana Pârvulescu.

O librărie din România a realizat un top al celor mai furate cărți în anul 2017. Cartea care se află în topul preferințelor hoților,  condensează viața și opera lui Neagu Djuvara în 444 de fragmente memorabile extrase din scrierile și spusele autorului. Fragmentele cuprind momentele-cheie ale biografiei lui Djuvara, precum și ideile, opiniile, obsesiile sale privind trecutul, actualitatea și lucrurile cu adevărat importante în viață.
 A doua cea mai furată carte în 2017 este   „Întoarcere în secolul 21” de Ioana Pârvulescu, urmată de „Maseurul orb” de Cătălin Dorian Florescu şi „Solenoid”, de Mircea Cărtărescu.
În topul titlurilor furate din librării se află şi „1939 – Numărătoarea inversă. Europa înainte de al Doilea Război Mondial”, de Richard Overy. Cei care au decis să nu plătească pentru produsele  din librărie, au preferat şi cărţi de Ismail Kadare, Andrei Pleşu, Dan C. Mihăilescu. Pe ultimul loc în top se află „I.L. Caragiale şi caligrafia plăcerii”, scrisă de Dan C. Mihăilescu.

Cele mai Accesate Articole