Licitație pentru amenajarea spitalului din Năvodari

Vești bune pentru cetățenii din Năvodari. De luni, 8 ianuarie primăria Năvodari a anunțat că va organiza licitație pentru amenajarea spitalului din oraș.

Clădirea spitalului din Năvodari a fost transferată anul trecut către autoritățile locale. Reprezentanții primăriei Năvodari spun că de luni, 8 ianuarie, va avea loc deschiderea ofertelor, pe SEAP, pentru amenajarea şi modernizarea imobilului.
„Sper să nu am contestații, sper să vină societăți puternice. Va fi un spital de zi, dar va funcționa ca o secție externă a Spitalului Județean. El va fi reamenajat din banii Consiliului Local, se află în domeniul public al orașului Năvodari și va fi dat în administrare Spitalului Județean“ , a precizat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.
Viitorul constructor are la dispoziţie, patru luni şi 3,8 milioane de lei, pentru efectuarea lucrărilor. Suma necesară amenajării spitalului este asigurată  din bugetul local. Conform declarației primarului orașului Năvodari, dotarea viitorului spital va fi făcută de Consiliul Judeţean Constanţa.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/licitatie-pentru-amenajarea-spitalului-din-navodari
Articolul Licitație pentru amenajarea spitalului din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole