Licitaţie pentru finalizarea Centrului de Agrement de la Năvodari

Primăria Năvodari anunță că au fost elaborate și publicate documentația și anunțul de participare nr. 181849/04.01.2018 pentru finalizarea investiției Centrul de Agrement Năvodari.
Acestea pot fi consultate de toți ofertanții interesați în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP), dar și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Autoritățile orșului Năvodari așteaptă societățile de construcții RESPONSABILE din România sau din străinătate, care dețin resursele umane, logistica și mijloacele tehnice necesare, să depună ofertă în SEAP până pe data de 09.02.2018, data limită de depunere a ofertelor.
Centrul va fi amplasat în zona Tabăra Năvodari, vis-a-vis de Centrul de Afaceri, și va cuprinde bazine acoperite, zone de Wellness, zone de birouri, sector de fitness şi aerobic.
În exterior se va amenaja un spaţiu verde propice relaxării.
Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul de intervenţie 5.2. – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea serviciilor turistice.

Cele mai Accesate Articole