Centrul de Agrement Năvodari prinde contur

Centrul de Agrement Năvodari a intrat în linie dreaptă. A fost finalizată documentația și inițiată licitația pe SEAP pentru acest proiect. Beneficiarii acestui proiect vor fi locuitorii orașului Năvodari, dar şi turiştii.

Reprezentanții Primăriei orașului Năvodari,  au anunțat că au fost elaborate și publicate documentația și anunțul de participare pentru finalizarea investiției Centrul de Agrement Năvodari.

„Am elaborat și publicat documentația și anunțul de participare pentru finalizarea investiției Centrul de Agrement Năvodari, acestea putând fi consultate de toți ofertanții (SEAP). În acest sens, atragem atenția tuturor societăților de construcții responsabile din România sau din străinătate, care dețin resursele umane, logistica și mijloacele tehnice necesare, să depună ofertă în SEAP până pe data de 09.02.2018, data limită de depunere a ofertelor”, a anunțat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Centrul de agrement  va fi amplasat în zona Tabăra Năvodari, vis-a-vis de Centrul de Afaceri.  Va cuprinde bazine acoperite, zone de birouri, zonă rezervată cursurilor teoretice de scubadiving și sector de fitness şi aerobic. În exterior se propune realizarea unui spaţiu verde destinat relaxării, dar şi zone pentru parcare. Suprafaţa totală construită a ansamblului este 3.683 mp, iar desfăşurată de 6.480 mp. Investiţia presupune şi realizarea de terenuri de sport în suprafaţa totală de 2.461 mp.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/centrul-agrement-navodari-prinde-contur/
Articolul Centrul de Agrement Năvodari prinde contur apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole