Video. Accident înfiorător. Copil de 12 ani, prins sub tramvai

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost prinsă ieri sub un tramvai,  în oraşul Arad.
Potrivit martorilor, copila se juca pe telefonul mobil şi nu a observat că tramvaiul a pornit din staţie.
Pentru salvarea ei au acționat pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Pompierii au reușit să scoată fetița de sub tramvai după o intervenție dificilă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
”Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetiță de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.
Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului.
Salvatorii au intrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și ac easta a fost recuperată în viață și predată echipajului de prim-ajutor SMURD”, precizează IGSU.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetița de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului. Salvatorii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viata și predată echipajului de prim-ajutor SMURD.#POMPIERII #IGSU #SMURD #România #ISU
Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on 11 Ianuarie 2018

 

Cele mai Accesate Articole