O piață modernă în orașul Năvodari

O piață nouă, modernă, va fi amenajată în partea de sud a orașului Năvodari. Primarul urbei, Florin Chelaru, a făcut acest anunț și odată cu el a dat și detalii legate de acest proiect.

În agenda de lucru a autorităților locale năvodărene, pentru anul în curs, se află proiectul ce vizează modernizarea pieței aflate în partea de sud a orașului.
Primarul Florin Chelaru a afirmat că în 2018 va fi conceput  proiectul de modernizare al pieţei, dar realizarea şi implementarea acestuia s-ar putea să mai dureze.

„Va fi dărâmată, vreau să facem o piață modernă cu funcționalități simple. Vreau să scot tot ce înseamnă mizeria care este acolo. Am dat drumul la proiectare și vom face o altă piață. Eu mă apuc de hârtii acum. Problema este că nu-mi mai pot da seama cu aproximație dacă încep. E posibil să încep anul acesta, undeva în toamnă“ , afirmă primarul din Năvodari.

De menționat este faptul că actuala piaţă a fost ridicată în urmă cu aproximativ 40 de ani, în anii 1980, astfel că acțiunea de recondiționare, vine ca un lucru firesc.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole