Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța angajează

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța scoate la concurs mai multe posturi. Sunt disponibile locurile pentru magazioner, administrator dar și pentru referent sau agent de poliție.

Poliția Română a făcut cunoscut faptul că are mai multe posturi vacante pentru care caută specialiști. Astfel, în Constanța, se organizează concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru încadrarea pe posturile de administrator II și magazioner, la Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar din cadrul Serviciului Logistic.
Alte trei posturi, de referent II, sunt diposnibile la: Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţia municipiului Constanţa și la Secția 4 Poliție Constanța.
La Brigada Operațiuni Speciale sunt scoase la concurs 2 posturi de ofiţer de poliție și 1 post de agent de poliție. Mai exact, Serviciul de Exploatare Tehnică este în căutarea unui ofițer specialist principal I, care să aibă cunoștințe generale în limba ebraică și a unui ofițer specialist principal II care să dețină cunoștințe generale în limba spaniolă.
Serviciul cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative este în căutarea a 2 agenți III (operator calculator) și a 2 agenți III (dactiloscop).
Aici sunt necesare studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat; să deţină diplomă/certificat/atestat de absolvire al unui program de formare profesională în domeniul calculatoare şi tehnologia informaţiei sau informatică. Precizăm că posturile sunt cu încadrare directă, dar sunt și pentru încadrare din sursa externă.
Relaţii suplimentare despre toate aceste posturi vacante se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J. Constanţa.
Posturi scoase la concurs de IPJ Constanța
Compartimentul administrarea patrimoniului imobiliar din cadrul Serviciului Logistic:
 – administrator II și magazioner
Serviciul de Investigaţii Criminale:
 – referent II
Poliţia municipiului Constanţa:
 – referent II
Secția 4 Poliție Constanța:
 – referent II
Brigada Operațiuni Speciale, Serviciul Exploatare Tehnică:
 – ofițer specialist principal I (cunoștințe generale în limba ebraică)
–  ofițer specialist principal II (cunoștințe generale în limba spaniolă)
– agent poliție
Serviciul cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative:

2 agenți III (operator calculator)
2 agenți III (dactiloscop)

Redactor: Ramona Caba

Cele mai Accesate Articole