Tineri exemplari, elevi în Constanța

Dovadă de implicare în nevoile comunității, de perseverență și de o mare dorință de muncă. Caracteristici de admirat ce vin din partea unor tineri din Constanța. Aceștia au ales ca o parte din timpul lor să îl dedice copiilor care nu au acces la învățătură.

Câțiva tineri din Constanța au devenit mentori educaționali pentru copiii, elevii și tinerii care fac parte din țări în care accesul la educație se face mai greu sau este chiar imposibil.
Aceștia sunt: Delia Cristiana Stamate, Miruna Apetroae și Ghiță Petruş, trei adolescenți care au dat dovadă de intres pentru problemele comunitare, de abilități foarte bune de comunicare.
Ei au reușit să pună în aplicare acest proiect, folosindu-se de toate căile de comunicare și de sprijinul acordat de reţeaua Butterfly Dreamer Network. Această rețea  este membră în Forumul de consultare publică, comunicare şi dezbateri în vederea pregătirii şi exercitării Preşedenţiei României la Consiliul Uniunii Europene în 2019.
Anul acesta, cei trei au fondat un program de formare, la nivel global, unde tinerii profesionişti din Europa vor putea oferi şansa copiilor din Pakistan, care nu au acces la educaţie, să primească sfaturi şi cursuri în diferite domenii, de la specialişti.
Butterfly Dreamer Network a organizat încă din 2013 conferinţe, workshopuri şi diferite seminarii, pentru persoanele cu vârste între 14 – 60 de ani în Constanţa, în cadrul Colegiului Mircea cel Bătrân Constanţa.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole