Dovadă de simț civic recompensată cu diplome

Doi tineri din cartierul constănțean Tomis Nord, care au intervenit, în seara de 10 ianuarie, pentru a salva o femeie de la jaf, au primit recunoașterea bine meritată, chiar din partea  Poliției Municipiului Constanța.

Doi tineri din Constanța care au dat dovadă de simț civic, au fost felicitați de către reprezentanții poliției din oraș. Protagonoști sunt: Marian, care desfășoară în viața de zi cu zi activitatea de manager și Cosmin, care este tehnician vopseluri. Aceștia au 30 și respectiv 28 de ani. Ei au dat dovadă de curaj în seara zilei de 10 ianuarie, când au intervenit să ajute o femeie pe care au auzit-o strigând după ajutor.
Femeia s-a speriat pentru că un individ s-a năpustit asupra ei pentru a-i fura geanta. Bărbații nu au stat pe gânduri și, împreună cu alți prieteni de-ai lor, au alergat și au prins infractorul în spatele complexului Brotăcei. Imediat după, i-au sunat pe oamenii legii. La fața locului au ajuns cu promptitudine polițiștii Secției 2.
Drept recunoștință pentru  simțul lor civic și pentru curaj, vineri, 12 ianuarie, tinerii care au prins hoțul, au fost răsplătiți de către reprezentantul Poliției Municipiului Constanța, George Munteanu, cu diplome de excelență.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole