Video. Incendiu la o stație de pompare a gazelor din Gorj

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la o țeavă de gaze a unei stații de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, județul Gorj.
Potrivit martorilor, ar fi avut loc o explozie urmată de incendiu la această țeavă.
Mai multe autoturisme aflate în apropiere au fost afectate de deflagrație.
Flăcările s-au extins și la sediul administrativ al societății comerciale.

Potrivit ISU Gorj, au fost alertate 3 echipaje cu autospeciale de stingere cu apă și spumă.
Pompierii intervin pentru stingerea incendiului la clădirea administrativă și asigură masuri specifice de protejare a vecinatăților.
De asemenea, se acționează pentru întreruperea alimentarii cu gaze pe conductă.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Incendiu la o teava de gaze a unei statii de pompare a gazelor in localitatea Hurezani, judetul GorjDin primele informatii furnizate de martorii de la fata locului, ar fi avut loc o explozie urmata de incendiu la aceasta teava. Mai multe autoturisme aflate in apropiere au fost afectate in urma evenimentului. De asemenea, flacarile s-au extins si la sediul administrativ al societatii comerciale.Sunt alertate 3 echipaje cu autospeciale de stingere cu apa si spuma. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului la cladirea administrativa si asigura masuri specifice de protejare a vecinatatilor.De asemenea, se actioneaza pentru intreruperea alimentarii cu gaze pe conducta.
Posted by Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă on 15 Ianuarie 2018

Cele mai Accesate Articole