Pește congelat, retras de la vânzare

Pește congelat, retras de la vânzare de către inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului. Controlul a avut loc la unul dintre cele mai aglomerate hipermarketuri din orașul Constanța.

În urma unei sesizări, inspectorii de la Protecția Consumatorilor Constanța s-au deplasat la unul dintre cele mai mari hipermarketuri din oraș. Informațiile primite la biroul pentru protecția consumatorului se refereau la peștele congelat expus la vânzare, care nu ar îndeplini condițiile proprii impuse de lege.
Probele prelevate de la peștele congelat aflat la vânzare, au fost supuse analizei iar rezultatul a fost că mare parte din cantitatea produsului nu era altceva decât apă, cantitatea de gheață fiind cu mult mai mare decât cea inscripționată pe eticheta produsului.
Centrul comercial descoperit cu aceste nereguli se află în incinta mall-ului de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din orașul Constanța și este unul dintre hipermarketurile cu mare căutare în rândul cumpărătorilor.
În urma problemelor constatate, agentul comercial a fost sancționat cu 15.000 de lei și întreaga marfă a fost retrasă de la comercializare. Acțiunile de inspecție și control ale comisarilor CJPC continuă!
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole