Zeci de internări la SCJU Constanța

Vremea nefavorabilă din ultimele 2 zile a făcut zeci de victime în Constanța. Numeroase persoane au necesitat spitalizare ca urmare a fracturilor suferite. 

Zeci de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul  Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol  Andrei” Constanța în ultimele ore, din pricina vremii nefavorabile. Pacienții diagnosticați cu traume minore nu au necesitat internare, în schimb cei care au suferit fracturi, au fost spitalizați. Astfel, de luni, 15 ianuarie ora 14.00 până marți dimineață la ora 08.00,  au fost internați, în secția Ortopedie Traumatologie, 14 pacienți. De obicei, în 24 de ore, sunt internate 2-3 persoane.
În același interval, 17 pacienți internați în secția menționată, au fost supuși intervențiilor chirurgicale. De menționat este faptul că cei mai mulți dintre aceștia au peste 60 de ani. Printre cele mai frecvente diagnostice se numără fracturile de col femural, de gambă și de gleznă.
Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol  Andrei” Constanța au specificat că în momentul de față, toate paturile din secția Ortopedie Traumatologie sunt ocupate.
Redactor: Ramona Caba

Cele mai Accesate Articole