Simț civic la Constanța

Dovadă de simț civic la Constanța. O femeie a găsit suma de 20.000 de lei pe  stradă și a dus banii la poliție. Aceasta urmează să primească o  diplomă de excelenţă din partea  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pentru recunoaşterea şi aprecierea gestului său.

O femeie de 53 de ani din municipiul Constanța, a găsit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei. Panicată de suma mare găsită, s-a prezentat la sediul Secției 1 de Poliție și a predat banii.
Anterior, o femeie în vârstă de 83 de ani, a sesizat aceeași secție de poliție, despre faptul că pierduse aproximativ 20.000 lei pe o stradă din Constanța. Polițiștii au efectuat cercetări în zona indicată, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în proximitatea locației.  În urma audierii celor două femei și a confruntării cu imaginile video, autoritățile au stabilit faptul că suma de bani aparține octogenarei.
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a hotărât să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani, o diplomă de excelență, pentru recunoașterea și aprecierea simțului civic de care aceasta a dat dovadă.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole