Întâmplare neobișnuită cu final fericit

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu. O tânără a dat naștere unui copilaș sănătos, în condiții departe de cele normale…mai exact , direct în haznaua din curte.

O femeie, în vârstă de 20 de ani, din localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu, pe fondul unor nevoi fiziologice naturale, s-a dus la toaleta din curte casei unde a dat naștere pruncului pe care îl purta în pântece. Mai neobișnuit în această întâmplare este faptul că tânăra, nu a realizat ce s-a întâmplat și a părăsit încăperea fără să ia nici o măsură. Surpriza a venit de la unchiul acesteia care a folosit respectiva  toaletă la câteva secunde după proaspăta mămică. Bărbatului a auzit un scâncet despre care nu s-ar fi gândit nici o secundă că ar putea fi a unui  bebeluș. Acesta și-a chemat în ajutor sora, și au trecut imediat la intervenție pentru a salva viața bebelușului.  Au fost anunțate și autoritățile, la fața locului fiind deplasat chiar elicopterul SMURD. Copilul, un băiețel, a fost scos în viață la ora 11:25, după ce a stat timp de 15 minute în hazna și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul SMURD.
Toată familia este în stare de șoc pentru că nu știau că tânăra ar fi însărcinată. În prezent, atât nou-născutul cât și mama sa se află sub supravegherea medicilor.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole