Fiscul scoate la licitație două imobile

Fiscul constănțean scoate la vânzare și mai multe bunuri executate silit ori confiscate. Acest fapt reprezintă o expresie clară a situației din ce în ce mai dificile în care se zbat deopotrivă agenții economici cât și populația.

În ultimii ani, Agenția  Națională  de Administrare Fiscală  a fost mai bogată decât unele centre comerciale. În administrarea sa s-au aflat, la vânzare, la prețuri modice  :  hoteluri, restaurante, apartamente, terenuri, spații comerciale, nave și autovehicule. Cei interesați trebuie să urmărească anunțurile de vânzare, să aibă răbdare și să aștepte reducerile de prețuri. La a doua licitație, prețul de pornire scade cu 25%, iar la a treia, cu 50%.  Un exemplu în acest sens este o licitație programată pentru 23 ianuarie.
– un apartament cu două camere, cu suprafața de 37,10 metri pătrați, Imobilul este situat în Constanța. Prețul de pornire a licitației este de 157.612 lei (exclusiv TVA);
– un apartament cu o camer, tot în Constanța. Prețul de pornire a licitației este de 178.239 lei (exclusiv TVA).
Și în depozitele compartimentului de valorificare din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanța se află o mulțime de chilipiruri,   care vor fi scoase la vânzare.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole