Încă o parcare din Mamaia va dispărea

Dispare încă o parcare din Mamaia! Un plan urbanistic zonal depus la Primăria Constanța revendică acest perimetru. Astfel, staţiunea Mamaia are toate șansele ca în curând să devină doar un cartier rezidenţial al Constanţei.

Din punct de vedere cadastral, în ultimii ani, stațiunea Mamaia a suferit multe modificări. Rând pe rând, spaţiile verzi au fost transformate în terenuri bune de construit şi pe ele au fost ridicate blocuri şi hoteluri.
Aceeași soartă o au, se pare și parcările vechi, care și așa sunt puține la număr.
În acest moment, în vizorul investitorilor imobiliari, se află parcarea din fața hotelului Parc. Cu toate că nu este un teren cu o suprafață foarte mare, firma interesată a iniţiat elaborarea unui plan urbanistic zonal în care este stipulată cererea de includere a funcțiilor legate de locuire.
Anunţul de intenţie a fost publicat pe site-ul Primăriei Constanţa. Deocamdată nu există detalii legate de ce anume se dorește a se construi, dacă este vorba despre un hotel sau un apartament de locuințe, ori câte etaje ar urma să aibă.
Ce se știe cu siguranță, este faptul că, în zonă, nu se va mai putea parca iar spațiile verzi din imediata vecinătate a terenului, vor dispărea.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole