NĂVODARI: Drumul către Corbu va fi modernizat. Piste de biciclete și stații de autobuz moderne

Vineri a fost aprobată finanțarea proiectului care are  în vedere modernizarea drumului care duce către localitatea Corbu.
Informația a fost oferită de Comitetul de Monitorizare pentru finanțarea proiectelor depuse în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria – Interreg V-A.
Proiectul „Silistra-Ecofriendly-Viable-Electrical-Navodari Transport” a fost depus în parteneriat cu Primăria Orașului Silistra (Bulgaria),  în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria – Interreg V-A, orașul Năvodari fiind lider de proiect.
Prin implementarea acestui proiect se are în vedere modernizarea drumului care duce către localitatea Corbu, o cale de acces foarte importantă pentru toți năvodărenii, cu precădere pentru cei care lucrează pe Platforma Industrială Midia – Năvodari.
Drumul este important și pentru toți agenții economici care își desfășoară activitatea în zonă, dar și pentru cei care sunt în trecere spre localitățile din nordul județului sau cei care se deplasează dinspre litoral spre Delta Dunării.
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://radioconstanta.ro/2018/02/02/navodari-drumul-catre-corbu-va-fi-modernizat-piste-de-biciclete-si-statii-de-autobuz-moderne/
Articolul NĂVODARI: Drumul către Corbu va fi modernizat. Piste de biciclete și stații de autobuz moderne apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole