Lucrări de renovare la Spitalul din Mangalia

Spitalul Municipal Mangalia a beneficiat de lucrări de renovare. De acum, pacienții vor avea parte de acte medicale și servicii aferente, cu mult îmbunătățite.

Spitalul Municipal Mangalia a intrat recent într-un proces de renovare. Lucrările s-au efectuat la blocul operator din cadrul Pavilioanelor A și B. Acestea au în componență câte trei săli de operație și încăperi anexă.
Alina Nițoi, directorul unității medicale precizează că lucrări de renovare au mai avut loc și în toamna anului trecut, când a fost refăcut acoperișul de la Pavilionului B și a fost schimbat mobilierul în unele secții. În prezent cele două blocuri operator sunt renovate integral.

”În blocurile operator și dependințele aferente s-a intervenit pentru igienizarea spațiilor medicale și s-a montat covor P.V.C. antibacterian. Tot în unitatea noastră sanitară, s-au efectuat și alte lucrări de igienizare a spațiilor aparținând spitalului, pentru buna desfășurare a actului medical”, Alina Nițoi, director  Spitalul Municipal Mangalia

Reprezentanții unității medicale mai spun că, în curând, la Spitalul Municipal Mangalia se vor face operații oftalmologice complexe.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole