Delta Dunării, vedeta Târgului de Turism

Delta Dunării va fi vedeta Târgului de Turism al României, ce va avea loc la sfârșitul lunii februarie, în Capitală. Tărâmul de poveste al Dobrogei își va îmbia vizitatorii cu preparatele tradiţionale.

Pentru  echipa de prezentare a zonei Delta Dunării se va pregăti unul din standurile principale. Surpriza pregătită de organizatori o vor constitui preparatele tradiţionale din peşte dar şi renumitul borş de peşte făcut de localnici.
Preşedintele Consiliului Judeţean  Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat că Delta Dunării va fi mult mai bine reprezentată prin Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării  care pregăteşte evenimentul din Bucureşti.

„S-a pregătit într-un mod exemplar, spun eu, Târgul de Turism. Deja s-a luat un stand important, cu o poziţie foarte bună la acest eveniment. Cred că niciodată nu am fost reprezentaţi cum trebuie acolo. Acum există un cadru bine organizat, cu implicarea tuturor operatorilor şi a celor care au conexiuni cu zona turismului”, a declarat preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu

Cea de-a 39-a ediţie a Târgului de Turism al României va avea loc în perioada 22-25 februarie, la Romexpo.
În 2017 Delta Dunării s-a bucurat de un număr de peste 30 de mii de turişti. Cele mai cautate destinaţii au fost Murighiol, Sfântu Gheorghe şi Jurilovca.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole