Împreună pentru un oraș sănătos!

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța  acționează atât din oficiu cât și la solicitarea cetățenilor pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Munca de zi cu zi a polițiștilor locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța vizeaza prevenirea si combaterea faptelor antisociale, curatenia orasului, precum si depistarea si sanctionarea conducatorilor de vehicule cu tractiune animala, care nu respecta prevederile legale in vigoare privind accesul si deplasarea acestora pe raza municipiului Constanta. Astfel, in perioada 09-13 februarie 2018, lucratorii institutiei au aplicat 6 sanctiuni contraventionale conducatorilor de vehicule cu tractiune animala cu dispunerea masurii de ridicare a atelajului in vederea imobilizarii si depozitarii intr-un loc special amenajat al administratiei publice locale. De asemenea au fost aplicate și 12 sanctiuni contraventionale in valoare de 3800 de lei pentru rascolirea gunoiului.

„Avand in vedere campania „Actioneaza responsabil! Atitudinea ta conteaza! ” solicitam cetatenilor care intalnesc vehicule cu tractiune animala sau vehicule trase/ impinse cu mana, folosite pentru manipularea deseurilor sa se ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizand Dispeceratul Politiei Locale Constanta 0241484205 , iar echipajele noastre vor interveni in regim de urgenta. Pentru utilizatorii aplicatiei  Whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul si directia de deplasare a vehiculului respectiv. Numai impreuna putem asigura  un mediu sanatos in municipiul Constanta!”, sursa: Direcția Generală Poliția Locală Constanța


Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole