Tânăr depistat la volan, fără permis

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat un tânăr, de nici 18 ani, care conducea, fără a avea permis de conducere, pe autostrada A2. De asemenea, după primele cercetări s-a descoperit că cel în cauză este urmărit la nivel național.

În noaptea de 12 spre 13 februarie, mai exact la ora 23.40, pe Autostrada A2 București-Constanța, la km. 35, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au reperat un tânăr, de 17 ani, din județul Bihor, care se afla la volanul unui autoturism.
Din primele cercetări a reieșit că tânărul ar fi sustras autoturismul, de pe raza localității Jilava, județul Ilfov. De asemenea, s-a stabilit că cel în cauză nu are permis de conducere și este urmărit național. Pe numele lui există un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Oradea, la data de 9 februarie pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință și conducere fără permis de conducere.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis și furt calificat în scop de folosință.
Tânărul va fi escortat și introdus în arest.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole