O femeie din Năvodari susține că a fost victima unui furt

O femeie din Năvodari susține că a fost victima unui furt, în plină stradă, în plină zi. Doar ce cumpărase o pizza și, de cum a ieșit pe stradă, mai mulți minori i-au smuls-o din mână.

Femeia, victimă a unui act de vandalism, a povestit tot ce i s-a întâmplat pe grupul de Facebook Orașul Năvodari.

”În timpul zilei, pe raza pizzeriei Diandra ți se fură cutia de pizza proaspăt achiziționată. Au ajuns ca 2-3 pușlamale, de vreo 7-14 ani, să te deposedeze nestingheriți de orice au ei chef în acest oraș: poșete, portofele și mai nou chiar și mâncare. Ce urmează, să ne dea în cap?”

Cazul a fost preluat de lucratorii de poliție judiciară din cadrul Poliției orașului Năvodari, institutie care efectuează verificări si investigații privind aspectele sesizate colaborând în acest sens cu Poliția Locală si Directia de Asistență Socială și Protecția Copilului. După primele cercetări s-a constatat că este vorba despre un grup de minori de etnie romă proveniți din familii dezorganizate, copii aflati în abandon școlar.   Aceștia  au domiciliul și locuiesc  pe raza comunei Lumina. Se pare că acest comportament nu este ceva nou pentru ei, obișnuind să vină în Năvodari ca să obțină de la oameni, pe căi civilizate sau alteori nu, precum în acest caz, bani sau mâncare.
Grupul de minori se află în atenția oamenilor legii de mai mult timp, urmând ca împreună cu instituțiile de ocrotire a minoruilor să se dispună măsurile ce se impun în astfel de situații.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole