Curs de Manager în Turism, la Constanța

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, instituţie de utilitate publică, organizează cursul autorizat de perfecţionare în ocupaţia manager în activitatea de turism.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează un curs de manager în activitatea de turism, necesar persoanelor care doresc obținerea brevetului în turism.
Cursul are o durată de 720 de ore, dintre care 180 de ore sunt de teorie si 540 de instruire practică. După examenul de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate recunoscute la nivel naţional. Chiar şi absolvenţii cu examen de licenţă al unei facultăţi acreditate cu specializare turism, au nevoie de acest curs pentru a obține brevetul.
Data estimată de începere a cursului este  22 februarie 2018. Cursurile se vor desfășura la  sediul CCINA Constanţa, b-dul Al. Lăpuşneanu, nr. 185A, iar taxa de participare este de 1.600 lei/persoană, la care se adaugă taxa de examinare de 50 lei. Suma poate fi achitată şi în 3 rate.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole