Copil în pericol în Tomis Nord

La un pas de tragedie! Un copil din cartierul Tomis Nord al Constanței a pus autoritățile pe jar, fiind văzut de oamenii din zonă ieșit pe geam, în pericol de a cădea de la etajul 4 al blocului în care locuiește.

Un copil a fost în mare pericol, fiind vazut de către oamenii din zona Tomis Nord din Constanța, la un pas de a cădea de la etajul 4 al blocului C5 de pe strada Suceava. Minorul în vârstă de 7 ani era singur la domiciliu.Trecătorii au alertat autoritățile apelând numărul de urgență 112.  Militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns în scurt timp la fața locului și au constatat că minorul nu se mai afla în pericol.Acesta era încuiat în casa în care locuiește împreună cu tatăl său.
Oamenii legii cunosc situația copilului, care este neglijat de tatăl său. Părinții minorului sunt despărțiți, iar tatăl l-a mai uitat pe la unitatea de învățământ, aceasta fiind adus la domiciliu de către polițiști. DGASPC a preluat copilul, până când se va lua o decizie în privința acestuia.Minorul ar putea fi instituţionalizat.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole