Dosare penale pe numele a patru bărbați din Constanța, prinși băuți la volan

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au depistat, ieri, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din oraş Techirghiol, judeţul Constanţa, care a condus o autoutilitară cu numerele de înmatriculare expirate, pe DN 38, spre localitatea Topraisar.
Șoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Poliţiştii constănţeni l-au reţinut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, iar la data de 19 februarie a.c., acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Și poliţiştii de la Comana au depistat, sâmbătă, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Totodată, la data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanţa.
De asemenea,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cogealac au depistat, ieri, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Corbu, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism pe raza localităţii Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Cele mai Accesate Articole