Video. Incendiu la Sulina. Au intervenit polițiștii Gărzii de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu localnicii din Sulina și cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Primăriei, au reușit stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească .
În dimineața zilei de 20.02.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, județul Tulcea, au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o anexă gospodărească a unui localnic din localitatea Sulina, în care se aflau depozitate motoare pentru ambarcațiuni și mai multe butelii.
La fața locului a intervenit o echipă de intervenție a GNS care a acționat cu mijloace din dotarea navelor P.F.R. (pompe de apă) pentru localizarea incendiului și împiedicarea propagării acestuia în vecinătăți.
Polițiștii de frontieră au primit sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Primăriei Sulina și a cetățenilor din localitate.
În incendiu au ars mai multe dependințe, fără să fie afectate locuința sau alte anexe gospodărești, iar activitatea de stingere a incendiului s-a încheiat cu succes, neînregistrându-se victime omenești sau pagube materiale majore.
https://www.politiadefrontiera.ro/files/video/politistii-de-frontiera-din-localitatea-sulina-au-reusit-sa-stinga-un-incendiu.mp4

Cele mai Accesate Articole