Elevii constănțeni vor avea noi reprezentanți

Incepând cu data de 4 martie, elevii constănțeni vor avea noi reprezentanți. Asociația Elevilor din Constanța și-a ales un nou președinte și trei noi vicepreședinți.

Membrii Asociației Elevilor din Constanța s-au întrunit în acest weekend în ședință ordinară a Adunării Generale, organul suprem de luare a deciziilor, în cadrul căreia au avut loc alegeri pentru funcția de președinte și posturile vacante de vicepreședinte.
În urma sesiunii electorale, funcția de președinte al Asociației Elevilor din Constanța va fi ocupată pentru un mandat de 12 luni, începând cu data de 4 martie, de către Andrei-Mihai Tănase, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrăn”. Acesta va fi al patrulea președinte din istoria organizației, succedându-l la conducerea AEC pe Constantin-Alexandru Manda, care își va încheia la începutul lunii martie al treilea mandat de președinte al Asociației și odată cu el activitatea de peste cinci ani în mișcarea de reprezentare a elevilor la nivel județean și național.

„Asociația Elevilor din Constanța a ajuns pe culmi înalte în ultimii 5 ani și îmi propun ca în mandatul meu să continui activitatea de până acum a organizației, ducând la îndeplinire, cu ajutorul colegilor mei, așteptările pe care elevii le au de la noi. În continuare vom milita pentru un sistem educațional de calitate, centrat pe beneficiar și în care respectarea drepturilor elevilor este o normalitate, nu un moft.” a declarat Andrei-Mihai Tănase, președintele ales al Asociației Elevilor din Constanța.

Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole