Incendiu la o gospodărie din Sulina

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-o gospodărie din Sulina. Pentru stingerea lui, au intervenit Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, ajutați de localnici.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, în sprijinul cărora a venit întreaga comunitate, formată din localnici, lucrători din cadrul Primăriei, au reușit stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.
În dimineața zilei de 20 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, județul Tulcea, au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o anexă gospodărească a unui localnic din localitatea Sulina. În acest spațiu se aflau depozitate motoare pentru ambarcațiuni și mai multe butelii.
În acest caz a fost nevoie de intervenția unei echipe de intervenție specializată în grupuri electrogene stationare  care a acționat cu mijloace din dotarea navelor Poliției de Frontieră Române pentru localizarea incendiului și împiedicarea propagării acestuia în vecinătăți.
Pagubele în urma evenimentului constau în mai multe dependințe, care au ars, fără să fie afectate locuința sau alte anexe gospodărești.
Acțiunea de stingere a incendiului s-a încheiat cu succes, neînregistrându-se victime omenești sau pagube materiale majore.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole