CFR. Trenurile circulă pe toate magistralele


CFR informează că pe reţeaua feroviară sunt deschise toate magistralele, însă circulaţia pe anumite segmente de cale ferată se desfăşoară în condiţii speciale pentru a se evita pericolul de înzăpezire a automotoarelor şi pentru a facilita accesul mijloacelor de intervenţie şi al plugurilor.
Tronsoanele pe care se circulă în condiţii speciale sunt: Buzău – Făurei, unde viteza de circulaţie este de 50 km/h, pe firul I, Caracal – Corabia, Ciulniţa – Urziceni, Palas – Mangalia, Craiova – Calafat, Piatra Olt – Caracal, Tulcea – Medgidia, Roşiori Nord – Zimnicea, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Giurgiu – Videle, unde se circulă doar cu locomotive DA (Diesel).
De asemenea, pe segmentele de cale ferată Slobozia Veche – Urziceni, Videle – Giurgiu, Pantelimon – Bucureşti Sud – Jilava – Chiajna, Fundulea – Bucureşti Obor, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Caracal – Corabia se acţionează cu pluguri pentru deszăpezire.
„Pasagerii sunt rugaţi să plece la drum doar dacă este necesar şi, de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulaţie al trenului cu care intenţionează să călătorească”, menționează CFR.
 

Cele mai Accesate Articole