Echipa TSD a deszăpezit două școli din Constanța

Echipa Tineretului Social Democrat din  Municipiul Constanța a pus mâna pe lopată! Tinerii au deszăpezit căile de acces ale școlilor din Constanța.

Trei zile, autoritățile au luptat cu natura dezlănțuită, dar prima zi a primăverii a venit cu soare și speranță la Constanța. Și pentru că motto-ul acestor zile a fost spiritul civic, echipa Tineretului Social Democrat din  Municipiul Constanța a dat o mână de ajutor şi un exemplu totodată comunității în care trăim. Tinerii social democraţi au ieșit la deszăpezire. Înarmați cu lopeți, cei aproximativ 30 de tineri care au răspuns prezent acţiunii în sprijinul comunităţii au deszăpezit căile de acces şi trotuarele interioare ale Școlii Gimnaziale nr. 12 “Bogdan Petriceicu Hașdeu”, precum şi cele ale Grădiniţei cu program mixt nr. 58 “Zubeyde Hanim”. Au fost deszăpezite atât trotuarele de la intrările principale în unităţile de învăţământ, cât şi cele secundare, pe unde intră copiii.
Organizaţia Municipală TSD Constanța susține educația, iar atitudinea pozitivă și implicarea directă a tinerei generații este importantă și, în același timp, vine ca un exemplu pentru toţi prichindeii care se vor întoarce de luni la școală și vor găsi trotuarele curate.

“Credem foarte mult în puterea exemplului şi să nu uităm că spiritul civic este foarte important într-o societate” a declarat Leonard Drăgan, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale TSD Constanţa.

Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole