PODUL de la Năvodari va fi lărgit cu bani de la Ministerul Dezvoltării: trei benzi în loc de două!

Consilierii locali din Năvodari au fost convocaţi, azi, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli. În afară de convocatorul pus la dispoziţia aleşilor locali cu 5 zile înainte de şedinţă, există şi o ordine de zi suplimentară.
Unul dintre proiectele înscrise pe ordinea suplimentară se referă la „aprobarea documentaţiei tehnico-economice, faza DALI, şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului ‘Lărgire şi asfaltare pod ecluză’”.
Conform proiectului, se are în vedere o investiţie ce vizează 9.413 mp, din care 2.842 mp afferent podului şi 6.571 mp aferentă rampelor podului.
Lungimea tramă stradală/ pod reabilitată la finalul proiectului ar urma să fie de 608 metri liniari, iar termenul de execuţie, din momentul încredinţării lucrării (după parcurgerea paşilor aprobării documentaţiei şi demarării licitaţiei): 9 luni.
Citește tot articolul AICI
Sursa: https://www.replicaonline.ro/podul-de-la-navodari-va-fi-largit-cu-bani-de-la-ministerul-dezvoltarii-trei-benzi-in-loc-de-doua-347659/
Articolul PODUL de la Năvodari va fi lărgit cu bani de la Ministerul Dezvoltării: trei benzi în loc de două! apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole