Programul Teatrului de Stat Constanța în acest weekend

În weekend-ul următor, Teatrul de Stat Constanța oferă publicului său atât un spectacol care tocmai a avut premiera, cu mare succes, cât și două comedii spumoase, una franțuzească, cealaltă de pe meleagurile  oltenești ale lui Marin Sorescu.

Teatrul de stat Constanța vă invită la spectacol! Vineri, la ora 19.00, este programată comedia „CEA MAI FRUMOASĂ SOȚIE”, de Eugène Labiche, spectacol realizat de Mihai Constantin Ranin, regizor cunoscut atât pe plan național, cât și internațional. Spectatorii vor avea prilejul să aplaude o comedie de situaţie din lumea burgheziei pariziene, în centrul acțiunii fiind o preafrumoasă femeie, curtată de toţi bărbaţii din jurul ei. Acest rol va fi jucat de Florina Stănculeț. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 14 ani.
Sâmbătă, tot de la ora 19.00, publicul constănțean va avea ocazia să vadă cea mai nouă premieră a Teatrului de Stat Constanța, „TESTOSTERON”, de Andrzej Saramonowicz. Menționăm că, pe alocuri, limbajul este licențios, astfel încât nu recomandăm spectacolul minorilor sau celor sensibili la astfel de exprimări. Comedia – cult „Testosteron” a fost primită cu mare entuziasm, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia și  Bulgaria.
Duminică, spectatorii sunt invitați într-un fel de Las Fierbinţi oltenesc, textul spectacolului „NIȘTE… NĂROJI” fiind adaptat de Iulian Enache după „La Lilieci” de Marin Sorescu. Reprezentația are loc de la ora 19.00.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole