Probleme cu energia electrică la Năvodari

Cetățeni ai orașului Năvodari, domiciliați în diferite zone, s-au plâns de faptul că nu au avut curent electric în mare parte a zilei de ieri. Echipa noastră a ieșit pe teren ca să afle exact cum stă treaba și care sunt motivele care au generat aceste fluctuații de energie.

În data de șase martie și chiar până la primele ore ale următoarei zile, distribuția de energie electrică a fost întreruptă în mai multe zone ale orașului Năvodari. O parte a cetățenilor a sesizat întreruperi de câteva ore, însă alții spun că avaria a durat mai mult de atât, de seara până a doua zi dimineața. Interesant este faptul că pe scara aceluiași bloc o parte din apartamente erau alimentate, o parte nu. Năvodărenii care s-au plâns de acastă problemă spun că de vină sunt instalațiile enel, foarte vechi, care nu mai fac față consumului din ce în ce mai mare de energie.

“Din cauza diferenţelor mari de temperatură din ultimele zile şi a topirii zăpezii, în postul de transformare nr. 1048 Năvodari au fost infiltraţii ce au afectat echipamentele electrice. Ieri, 6 martie, postul a fost deconectat de la reţeaua de electricitate  în jurul orei 14  pentru ca echipele E-Distribuţie Dobrogea sa remedieze problemele cauzate de pătrunderea apei în incinta postului. După eliminarea apei şi a umidităţii ridicate din post, şi după indeplinirea tuturor procedurilor de siguranţă,  s-a reluat în jurul orei 21 alimentarea postului şi a clienţilor. In perioada urmatoare postul de tranformare va fi obiectul unor lucrări de modernizare şi hidroizolaţie.”

Sursa: www.tvlitoral.ro/probleme-cu-energia-electrica-la-navodari
Articolul Probleme cu energia electrică la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole