Ialomițean cercetat pentru contrabandă

Poliţiştii de frontieră  au descoperit mii   de pachete cu   ţigări de contrabandă , pe care un ialomiţean le transporta cu un microbuz, ascunse   printre   puieţi de pomi fructiferi.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii de frontieră au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în județul Ialomița, care a ascuns mii de pachete cu țigări într-un microbuz, printre puieți de pomi fructiferi.
În urma efectuării unui control amănunţit, s-a constatat faptul că în ambalajele pomilor, printre puieţi, erau mai multe colete cu ţigări. În urma inventarierii coletelor s-au descoperit  aproximativ 30.000 de  pachete cu  ţigări, diferite mărci, provenind din Republica Moldova.
La cercetări, bărbatul a declarat că în urma unei înțelegeri cu o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, trebuia să transporte țigaretele în municipiul Iași.
Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  contrabandă,   iar țigaretele şi autovehiculul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor .
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole