Iubire și recunoștință pentru mame, pentru femei

Cele mai frumoase cadouri pe care mămicile le pot primi sunt gesturile, gândurile frumoase din partea copiilor lor. Câțiva copilași ai școlii Grigore Moisil din Năvodari se vor face auziți și prin intermediul undelor tv. În același spirit, al serbării mamei, femeile merită răsfățate.

Mama este fiinţa care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită cu nimeni. În acest spirit, al iubirii și al recunoștinței față de mamele lor, câțiva copilași de la școala gimnazială Grigore Moisil din Năvodari, și-au deschis suflețelele și au împărtășit în văzul tuturor un gând curat și sincer.
Mama este o fiinţă care atunci când vede că sunt numai patru porţii de plăcintă pentru cinci persoane, spune că nu i-a plăcut niciodată placinta.
Câțiva oameni de bună credință dinConstanța, și-au strâns mâna, și, împreună au pregătit o surpiză câtorva doamne. Le-au primit într-un loc imtim, primitor, călduros, precum sufletele lor și s-au asigurat de buna dispoziție a acestora cu ceva dulce și cu un răsfăț de prin aranjarea părului.

„Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.”

Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole