Copil ratacit, găsit de jandarmi şi redat familiei

O fetiță în vârstă de șapte ani din Constanța s-a rătăcit după ce a urcat într-un autobuz de transport în comun.Un subofițer a observat copilul plângând în zona Judecătoriei Constanța și a solicitat sprijinul unui echipaj mobil. Jandarmii constănțeni au venit imediat în ajutor și au dus-o pe micuță acasă.

Un copil rătăcit a fost dus acasă în siguranță de către autoritățile constănțene. Marţi,  în jurul orei 20.00, subofiţerul aflat în serviciul de pază şi protecţie la Judecătoria Constanţa a observat în zona adiacentă o fetiţă dezorientată care plângea, părând că se rătăcise. Subofiţerul a solicitat sprijinul unui echipaj mobil, care s-a deplasat imediat la faţa locului.
În urma discuţiilor cu fetiţa, jandarmii au aflat că aceasta are 7 ani, are domiciliul în cartierul Km 4-5 şi că în timp ce se juca în zona unde locuieşte, a urcat într-un autobuz de transport în comun, ajungând în zona instanţelor.
Ulterior, oamenii legii au condus-o pe micuţă la domiciliu şi au încredinţat-o bunicii.
Autoritățile recomandă  părinţilor să nu-și lase copiii fără supraveghere și să le explice cum să procedeze în cazul în care se rătăcesc.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole