Accident spectaculos în Constanța

Accident grav în Constanța, pe strada Constantin Brătescu! O mașină s-a răsturnat iar o persoană a rămas încarcerată. Patru vehicule au fost avariate.

Un accident rutier spectaculos a avut loc, joi, pe strada Constantin Brătescu din municipiul Constanța. Conform primelor informații, un autoturism s-a răsturnat, iar două persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată.
Conform primelor cercetări, accidentul a avut loc în jurul orei 12, când o femeie, de 50 de ani, a condus un autoturism pe strada General Manu din Constanța, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia și ajungând la intersecția cu strada Constantin Brătescu, a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, al doilea autoturism s-a răsturnat, fiind proiectat în alte două mașini care se aflau parcate.
La fața locului au intervenit pompierii de la Descarcerare și cadrele medicale de la Ambulanță. Un pasager din autoturismul răsturnat a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani.
În cauză, a fost întocmit dosar penal.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole