Centrul vechi, imagine de film

Centrul vechi al Constanței a fost transformat zilele acestea într-o imagine de film. Cu un regizor de renume, câșigâtor a multe premii de renume, clădirile și întreaga atmosferă boemă a zonei istorice vor fi puse în valoare într-unul dintre episoadele  serialului  care se va intitula „The Romanoffs“.

Întrega zonă de partimoniu a Constanței, începând de la clădiri până la aerul încărcat de amprenta celor care au pășit în aceste locuri, a constituit, de-a lungul timpului, o atracție pentru mari regizori în realizarea unor foarte bune producții artistice. Excepție nu face nici marele regizor Matthew Weiner, câștigător a trei Globuri de Aur, creator al celebrelor seriale „Mad Men“ și „Clanul Soprano“, prezent la malul mării noastre pentru a realiza o parte din proiectul „The Romanoffs“.
Serialul-dramă descrie povestea unor personaje care se cred descedenții dinastiei imperiale a Rusiei, Romanov. Așa că pentru decoruri, zona peninsulară a fost tranformată în Vladivostok-ul anilor ’90. De asemenea, magazinele și panourile stradale au purtat  denumiri în limba rusă.
„The Romanoffs“ are opt episoade a câte o oră. În Constanța se toarnă o parte din cel de-al șaptelea episod.
Ca o exclusivitate pentru postul nostru, pentru telespectatorii noștrii am primit informația că în data de 16 martie filmările se vor muta la Aeroportul Kogalniceanu. Producția urmează a fi lansată în toamnă.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole