Teatrul de Stat Constanța vă invită la spectacol

Teatrul de Stat Constanța vă invită să vizionați trei spectacole de excepție, în acest weekend. Detalii despre program, în continuare.

Vineri, de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanța revine în forța EUTOPIA, după Aristofan, un spectacol interactiv, în care, în mai multe rânduri, spectatorii sunt invitaţi să voteze alături de personaje. De asemenea, numeroasele momente corale fac din Eutopia aproape un musical.
Regizorul Yannis Margaritis spune despre creaţia sa:

„Eutopia este locul ideal, este acel loc din fanteziile noastre, din visele noastre, poate acel loc al trecutului total inocent. Am vrea să ajungem în Eutopia noastră, dar este întotdeauna un pic mai departe”.

Spectacolul nu este recomandat minorilor, textele lui Aristofan fiind, pe alocuri,licențioase.
Sâmbătă,  de la ora 19.00, se joacă din nou ultimul spectacol montat la Teatrului de Stat Constanța, „ TESTOSTERON ”, după Andrzej Saramonowicz, comedia cult care a avut un mare succes, atât în Polonia, cât și în străinătate, fiind jucată pe scene din Marea Britanie, Turcia, Cehia și Bulgaria.Spectacolul nu este recomandat minorilor, din cauza limbajului licenţios.
Duminică, de la ora 19.00, schimbăm registrul comic, căci „DESCULȚ ÎN PARC”, de Neil Simon, este o comedie romantică de mare succes, o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. O comedie fermecătoare, în care  personajele, un cuplu, o soacră și un vecin excentric,  încearcă, în felul lor, să demonstreze că viața trebuie trăită în prezent și că a merge desculț în iarba este o clipă de care trebuie să te bucuri fără rezerve.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole