Zona Mamaia Nord – Năvodari, staţiune turistică: Avantaje pentru localnici și turiști

Zona Mamaia Nord – Năvodari a obţinut statutul de staţiune turistică de interes naţional, printr-o hotărâre de Guvern.
Acest fapt va permite accesarea de finanţări nerambursabile pentru investiţii în turism şi în infrastructura oraşului, a anunţat primarul Florin Chelaru, vineri, la Radio Constanța.
„Vom crea o asociație turistică la malul mării, iar ea va avea rolul de a coordona dezvoltarea întregii zone: asfaltare, apă pluvială pe tot ce înseamnă zona de litoral, în dezvoltarea și introducerea apei și canalizării pe zona de Mamaia Sat. Vreau să dau drumul la Aqua Park, tot pentru dezvoltarea zonei. Cel puțin până la aceste moment, nu a venit nimeni la licitație pentru construirea Aqua Park-ului. Sumele pentru necesare pentru construirea Aqua Park-ului nu se mai încadrează în noua configurație din punct de vedere al salariilor”, a precizat edilul Florin Chelaru.
Una dintre problemele majore cu care se confruntă locuitorii oraşului Năvodari este infrastructura, iar cele două poduri, care se află în reparaţii, mai au până vor fi gata.
Citește tot articolul AICI
Sursa: http://radioconstanta.ro/2018/03/16/zona-mamaia-nord-navodari-statiune-turistica-avantaje-pentru-localnici-si-turisti/
Articolul Zona Mamaia Nord – Năvodari, staţiune turistică: Avantaje pentru localnici și turiști apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole