Cinci români au murit într-un accident în Olanda

Cinci cetățeni români și-au pierdut viața, iar alți trei au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de un camion cisternă. Tragicul accident s-a produs în Olanda, pe drumul N270, la est de Helmond. 

Mai mulți români au fost implicați într-un accident grav în Olanda. Presa olandeză relatează că  accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre un microbuz cu 9 locuri pentru transportul persoanelor şi un camion cisternă.Cinci români, dintre care o femeie și patru bărbați, și-au pierdut viața în urma impactului și alte patru persoane au  fost rănite.Autorităţile din România au fost informate în legătură cu acest accident, iar Ambasada României la Haga se află în contact cu familiile victimelor.
 Poliția olandeză informează că șoferul camionului cisternă a fost rănit şi a avut nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a fi scos din cabină.
Conform primelor informații, pasagerii microbuzului se întorceau spre casă după ce lucraseră în Helmond. Femeia care şi-a pierdut viaţa avea 27 de ani, iar cei patru bărbaţi aveau vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani. O femeie în vârstă de 39 de ani, doi bărbaţi de 36 de ani şi şoferul camionului în vârstă de 48 de ani au fost grav răniţi.
La scurt timp după accident, două elicoptere ambulanţă au sosit la faţa locului, precum şi mai multe echipe de paramedici şi pompieri.
Accidentul s-a petrecut pe o secțiune a drumului N270, care este considerată deosebit de periculoasă. În total, 170 de accidente auto s-au înregistrat pe acest drum între anii 2014 şi 2016.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole